top of page
DJI_0409.jpg

Ledige stillinger

Vi søker kokk,servitør,frokostvakt og renhold til Sirdalsvatnet  hotell for sommersesongen!

Vi står overfor en spennende og travel sommer, og i den forbindelse søker vi etter en kokk,servitører,frokostvakt og renhold til hotellet vårt.

Stillingene er midlertidige med snarlig oppstart og varighet frem til utgangen av august, med mulighet for forlengelse. Arbeidstidene vil variere mellom dag-, kvelds- og helgevakter.

Kokk:

Vi ser etter en kokk som trives med varierte arbeidsdager. Arbeidsoppgavene omfatter tilberedning av fastsatte buffeter, tilberede retter fra à la carte-menyen og andre kjøkkenoppgaver. Vi legger vekt på å bruke gode råvarer og lage maten fra bunnen av. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev. Rotasjoner 7 dager på og 7 dager fri.

Renhold:

Vi søker en pålitelig person til vår renholdsavdeling. Arbeidsoppgavene inkluderer rengjøring av gjesterom, fellesområder og andre fasiliteter på hotellet. Erfaring med rengjøring er en fordel, men opplæring vil bli gitt. Arbeidstidene vil variere, inkludert helgevakter.

Servitør:

Vi søker etter en engasjert servitør til vår restaurant. Arbeidsoppgavene inkluderer å ta imot bestillinger, servere mat og drikke, og gi gjestene en hyggelig opplevelse. Erfaring er en fordel, men ikke nødvendig. Fleksibilitet med hensyn til arbeidstider, inkludert kvelder og helger, er nødvendig.

Frokostvakt:

Vi søker en ansvarsfull person til vår frokostvakt. Arbeidsoppgavene inkluderer å forberede frokostbuffeten, servere gjester og holde frokostområdet rent og ryddig. Tidligere erfaring med lignende oppgaver er en fordel, men ikke nødvendig. Arbeidstidene vil være tidlig om morgenen og kan inkludere helger.

SEND FORESPØRSEL

Ta kontakt med Renate post@shotel.no for mer informasjon.

bottom of page