top of page

Padling i Sirdalsvatnet

Padling i forbindelse med grupper

Padling er en flott aktivitet for å utforske naturen og blir enda bedre når den deles med andre. Grupper kan glede seg over friluftslivet og fysisk aktivitet mens de samarbeider for å manøvrere kajakker gjennom naturskjønne omgivelser. Med veiledning fra Hakeem Teland, en tidligere landslagspadler, får alle en trygg og lærerik tur, uansett erfaring. Vårt utstyr er førsteklasses, og vi skreddersyr turen til gruppen basert på ønske og nivå. Med tørrdrakter holder vi varmen. Bli med på et morsomt og minneverdig padleeventyr – vi sørger for resten. Bestill nå og skap uforglemmelige historier.

I samarbeid med Padlegleden tilbyr Sirdalsvatnet Hotell/Visit Sirdal:

  1. Guidet padletur

Kom tett på vannet med en padletur der guiden leder gruppen gjennom de beste rutene og tilbyr lokalkunnskap om området. Dette maksimerer tiden på vannet og sørger for at alle deltakere, uavhengig av ferdighetsnivå, kan nyte turen og omgivelsene til det fulle.

  1. Padlekurs

Padlekurset gir grunnleggende padleopplæring for aktiv bruk i hverdagen eller av og til på fritiden. Uten krav til forhåndskunnskaper, lærer deltakerne trygg og effektiv padling. Fullført kurs gir Våttkort fra Norges Padleforbund, nødvendig for å leie kajakk i mange deler av landet.

Prices padling i Sirdal
bottom of page